Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Spalam gogosarii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.
Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.
Ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boiaua iute, boabele de piper si foile de dafin.
Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita.
Lasam sa fiarba vreo 2 ore, pana cand scade zeama lasata de gogosari.
Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.
Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.
A doua zi le depozitam in camara.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult